Oppdag våre merkevarer

Å syv dager

OhSevenDays er en omtenksomt laget dameklærmerke som skaper bærekraftige stifter fra døde stoffer basert i Istanbul, Tyrkia. I hovedsak lager vi slow fashion fra fast fashions rester! Vi tilbyr mandag til søndag dressing laget fra etisk begynnelse til bærekraftig avslutning.

Med kompakte kolleksjoner som dreier seg om en diskré, men karismatisk estetikk, er klærne designet for å være multifunksjonelle og kompatible i kapselgarderober.

Rikere fattigere

Richer Poorer er et merke født i California, med høye standarder for bærekraft og sporbarhet for produktene deres. Ved å fokusere på å kurere sterke farger, omhyggelige passformer og bruke gjennomtenkte stoffer, er målet deres å lage produkter som overskrider sesonger og varer livet ut. De mener at bærekraft handler om mer enn vårt økologiske fotavtrykk, men også om innvirkningen på mennesker og måten vi driver forretning på.

De har utviklet et internt program kalt RPGoodThings som har utviklet seg og blitt en måte å gi tilbake til lokalsamfunn gjennom frivillighet og filantropi, drive sosial innvirkning gjennom stemmeinitiativer og sporbarhet i forsyningskjeden, og bevare miljøet gjennom deres 1% for Planet-partnerskapet.

Woodling Studio

Woodling er en familiebedrift ledet av designer Siv Elise Seland. Merket er basert på gården til familien Seland og høsten 2021 ble produksjonen etablert i samme lokaler som deres kontor og butikk. De har tre toppmoderne 3D-strikkemaskiner og har begynt å tilby egenproduserte varer i sine samlinger.

Plaggene deres er forankret i deres nordiske omgivelser, dyrket og vevd av naturlige fibre, sprunget ut av inspirasjon fra årstidene og lyset som endrer seg så raskt; av vind, halm, hav, trær og steinblokker som tegner en robust og værbitt topografi på den norske vestkysten, dyrket gjennom den skandinaviske følelsen av enkelhet og håndverk.

Myke opprørere

Soft Rebels er et merke hvor den feminine og rebelske blandingen gjenspeiles i deres valg av print og kombinasjon av feminine og rå detaljer.

De anser bærekraft som sin hjørnestein, og har gjort det lettere for deg å navigere gjennom den bærekraftige jungelen. Soft Rebels mener de har ansvar overfor mennesker og planeten og har som mål å bringe bærekraftig mote videre ved å vurdere stoffene, emballasjen, leverandørene og produksjonsprosessene de bruker. De er et utrolig transparent merke og setter sin ære i å kunne forklare produksjonen fra start til slutt.

Vaskelab

Laundry Lab er en kvinnestiftet og eid, belgisk etikett designet i Antwerpen. De fokuserer på å bringe høykvalitets, tidløse og essensielle garderobeartikler til kundene ved å ta bærekraftige beslutninger som å bruke naturlige stoffer hentet i EU-land bare for å redusere deres karbonfotavtrykk. De tror på sterke beslag ved å omfavne kvinnekroppen og uten å være bundet til trender. Inspirert av livet, brakt til deg med kjærlighet.

Laget av MLE

MLE-merket integrerer kunstnerskapet til gammeldagse teknikker med moderne design og moderne emner. Gjentagende temaer innenfor MLE-merket refererer til kvinnelig empowerment og bærekraft, med signaturpopp av farger og dristige detaljer for å skape statement-stykker.

Flertallet av MLE-stykkene er laget på bestilling i New York av et lite team av dyktige og erfarne håndverkere, inkludert Li Mandri, designeren selv, i et forsøk på å produsere så bærekraftig som mulig. MLE samarbeider også med håndverkere i utlandet for å produsere spesialhåndlagde gjenstander. Stoff og lær brukt av MLE er dødt materiale for å unngå overdreven produksjon og utnytte materialer som er lett tilgjengelig i New Yorks klesdistrikt og utover.

Sui Ava

Kvinner eid og grunnlagt, Sui Ava-stiler er designet fra hjertet, med mye personlighet. De glitrer av glede , mot og positiv energi - som en optimistisk sol på en grå og regnfull dag.

Grunnlegger Sisse er ikke redd for å ta sjanser og si opp heltidsjobben for å forfølge drømmen og etablere smykke- og tilbehørsmerket SUI AVA – oppkalt etter hennes to største inspirasjonskilder , døtrene.

Alle SUI AVA-kolleksjoner følger de skiftende sesongene av mote og trender, men inneholder alltid design som er mer tidløst og klassisk.

La Rouge

LA RŌUGE betyr «den røde» og viser til den moderne og motebevisste rødstrømpen, Malene Bundgaard Lassen, som står bak merket. Med fokus på feminin styrke, tidløst moderne design, skaper hun klassiske stykker med en unik kant.

LA RŌUGE støtter bruken av "dead-stock" materialer og inkorporerer restmaterialer fra tidligere produksjoner i nye stiler. Våre rester doneres til kvinner i India, som blant annet syr tøyposer, hårstrikk og ansiktsmasker, og unngår å sløse med materialer. Samtidig gir dette disse kvinnene trygge arbeidsmiljøer og uavhengig lønn – et prosjekt som ligger Malenes hjerte veldig nært.

Matt og Nat

Lidenskapelig og i ærefrykt for verden rundt oss, ble ideen til MAT(T)ERIAL og NATURE levende i 1995, i den pulserende byen Montreal. Hos MATT & NAT lever de etter mottoet «lev vakkert». De har og vil for alltid være forpliktet til å ikke bruke lær eller andre dyrebaserte materialer i designene våre. Hver sesong fortsetter de å utforske og bruke innovative måter å forbedre våre bærekraftige og miljøvennlige måter, samtidig som de produserer høykvalitets og tidløse produkter.


Gjennom årene har de eksperimentert med forskjellige resirkulerte materialer som nylon, papp, gummi, kork og nå frontruteharpikser. Siden 2007 har de vært forpliktet til å bruke fôr laget utelukkende av 100 % resirkulerte plastflasker. I dag er de stolte over å kunngjøre at de resirkulerer over 9 millioner plastflasker årlig i produksjonen av posene våre.

Pickup Orders

Orders placed for in store pickup are typically ready to be retrieved the next working day (they are often ready earlier so you can call or email to get the most accurate time). We will hold items for up to 60 days, if they are not picked up within that time frame we will remove them from storage and donate them :)

Kontakt skjema

Sig & Sue location

Ta kontakt

Vi holder til i Østervåg 45 i Stavanger Sentrum.

E-post: sigogsue@gmail.com

Telefon: +4740578702

Instagram: @sigogsue

Facebook: sigogsue@facebook.com

Finn oss her!