Refusjons- og returregler

Returnerer

ALLE RABATT- OG SALGVARER ER ENDELIG SALG.

Vi vil at kundene våre skal være over the moon med sine kjøp, men vi forstår at produktene noen ganger ikke passer best. I dette tilfellet er du velkommen til å returnere eller bytte produktet med følgende betingelser:

  • Returvinduet er 14 dager etter at kjøpet er gjennomført. Hvis den siste dagen faller på en helgedag eller en dag butikken er stengt, utvides den til nærmeste virkedag.
  • Kvalifisering for retur er avhengig av at varen er i samme stand som den var da den ble kjøpt. Skadede klær eller produkter godtas ikke. Øredobber, åpnet hudpleie, kroppsprodukter og parfymer er heller ikke kvalifisert for retur av hygienegrunner.
  • Hvis du er usikker på retur og kvalifisering, ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Refusjoner

Når varen/varene er mottatt enten ved personlig avlevering eller via posten, vil det bli sendt en e-post om at vi har mottatt din returnerte vare. Hvis varen er kvalifisert for retur, vil vi behandle refusjonen så snart som mulig, og en kreditt vil automatisk bli brukt på den opprinnelige betalingsmåten innen en 2-ukers behandlingsperiode. Kunder som returnerer varer per post vil være ansvarlige for returfraktkostnader.

Frakt Returvarer

Vennligst send varer til:

Sig og Sue

Østervåg 45

4006 Stavanger

Norge

Kontaktskjema

Sig & Sue location

Ta kontakt

Vi holder til i Østervåg 45 i Stavanger Sentrum.

E-post: sigogsue@gmail.com

Telefon: +4740578702

Instagram: @sigogsue

Facebook: sigogsue@facebook.com

Finn oss her!